cazare predeal mic dejun

Wiki Article



cazare predeal aproape de gara
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in inside cat si in exterior.

„Transylvania Log” nu este doar un ”complicated” de case tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe treatment ți-o dă fiecare colțișor.

Manor Ski Hotel se găsește în Predeal, la 20 km de Castelul Peleş, și are o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă o recepție deschisă nonstop, precum și un cafe.

twelve miles from Dino Parc in Predeal, Casa Caluco characteristics accommodations with usage of a sizzling tub. This assets delivers use of a balcony and cost-free private parking.

Direct Booking ofera mai mult decat rezervari on line, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti.

Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la 500 m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Bucurându-se de o locaţie liniştită în Predeal Atrium Hotel Mountain View Predeal se află la a hundred de metri de partia de Schi Clăbucet si la aproximativ 5 minute de mers pe jos in zona centrala a orasului cazare predeal cu ciubar cu acces usor catre domenilul skiabil si zonele de plimbare agrement va ofera serviciile pe treatment vi le doriti in zona montana:avand o priveliste de nedescris camere cu balcon si vedere la [...] citește mai mult » Predeal, str. Tudor Vladimirescu, nr. 24, jud. Brasov

Situated on the entrance of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart presents amenities like two dining places and also a wellness Middle using an indoor pool, a sauna, a steam bathtub in addition to a hot tub.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti treatment iti vor incanta privirea si dotari ultra-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Ne-a facut checkin rapid astfel incat sa urcam si sa ne uscam/spalam. A doua descopera zi ne-au permis un checkout mai tarziu, fara niciun Expense suplimentar. Am apreciat foarte mult aceste lucruri.

Toate camerele includ Television cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată. Proprietatea oferă room company și serviciu de transfer gratuit pentru oaspeți.

Platinvm B&B se găsește în Predeal și are WiFi gratuit, o grădină, o terasă și un bar. Se oferă la locație parcare privată. Oaspeții cazați la acest B&B au la dispoziție un mic dejun cazare predeal hotel pret idea bufet.

Treasure Mountain Predeal este o unitate de cazare cu chicinetă, situată în Predeal, la 600 m de pârtia de schi Clăbucet și la seven hundred m de pârtia Poliștoaca.

Casa four anotimpuri este situata in Predeal cu acces direct din DN1 pe partea dreapta (la 2 moment cu masina de partie si centrul cazare elevi predeal orasului). Casa in stil montan care imbina elemente din lemn si cazare predeal airbnb piatra aerul curat de munte si padurea care o inconjoara fac din aceasta un loc ideal pentru odihna si relaxare.

Report this wiki page